468x60 Ads


Martiangle Ticaret Sistemi


Martiangle Ticaret 

Martiangle, çok basit ama çok büyük bir avantaja sahip bir ticaret sistemidir. Bir tüccar ya da yatırımcı nerede pazar yönü, bu nedenle kar ulaşılana kadar pozisyon var olmaya devam edecek çünkü hiçbir kelime kaybı olan piyasa girmiş bakım olmayacaktır. 

Bu sadece, herkesin sadece büyük bir sermaye var bu sistemi kullanabilir, küçük sermaye sahipleri bu kavramları ile ticaret yasaktır. Bu yolculuğun ortasında yok olacak emin olabilirsiniz çünkü. 

Neden? 
Bu kavram temelde oyun çok olduğundan. pazara girmiş bir tüccar, örneğin TP 50 ve SL 30 Pip Pip ile doğru pozisyonda üzerine 1 Lot al ya da robot pazara sonraki sinyali bekler TP vurmak, ama eğer yanlış yerde veya vergiye tabi Anlaşılan SL, böylece Seviye SL sonra orada, aksi takdirde 2 Lot Satıyoruz bir pozisyon ve eğer yanlış bir daha ispat veya başka bir SL almak olacak dokundu, sonra, Lot 4 al geri karşısında başka bir konuma sahip olacak ve böylece, Lot iki katına devam edecek ve bu yüzden Seviye TP touch, daha sonra art arda pozisyon durur ve bir sonraki sinyali bekleyin irtibatta her seviyede SL devam ediyor. 

Bu sistem avantajı çok vergiye tabi SL, sadece TP kez olsun birlikte, tüm kayıp yeri doldurulamaz olmasıdır. her zaman Lot üzerinde bir sayı ortaya çıkardığı iki katına çıktı. 

Teorik olarak, bu kavram kar, yatırımcıların her zaman Sermaye Hesabı korumak sağlanmalıdır söylenebilir. 

Bu sistemin dezavantajı, bu sistem, Burada demek yüksek kar elde edemez fonlar mevcut olmaya hazır göre bir avantajdır. biz sınırlı finansman girerseniz, o şanslı veya manevra sınırı olmadan harekete geçecektir, Ve eğer biz çok büyük bir fon, yeni pozisyon hemen hemen her zaman doğru ise ilk pozisyon örneğin sadece 0,1 pek çok şey var, eğer ne demek sağlamak korkusu 50 Pip ($ yararları. 50), para verdiğimiz süre ve zaten ticaret için sadece ve diğer alanlarda yatırım için $ gibi kullanılabilecek değil anahtardır. 100.000. biraz avantaj elde ederiz nasıl. 

Yani bu kavram doğru yüksek kar ilgilenmediğinizi yatırımcılara sunmak olduğunu, önemli bir fon tehlikelerden. saldırgan yatırımcıların türü için, bu sistem doğru değil. 

Bu kavram ile ilgileniyorsanız, bize, biz tam bir donanım ve sağlam bir ekip Martiangle teorisi ile hesabınızda çalışmak zorunda irtibata geçiniz.

0 komentar:

Posting Komentar